Livaković je u rodu s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom

Golman hrvatske reprezentacije Dominik Livaković postao je heroj nacije nakon što je na utakmici Hrvatske i Japana obranio tri penala i tako osigurao prolaz Vatrenima u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Na utakmici ga je s tribina vjerno bodrila supruga Helena Livaković, s kojom se vjenčao ovog lipnja u katedrali sv. Stošije u Zadru, nakon pet godina veze.

Dominik inače dolazi iz poznate zadarske obitelji. Otac Zdravko Livaković aktivan je u politici i bivši je državni tajnik Ministarstva prometa.

Dominikova majka Manuela Skoblar nosi poznato nogometno prezime i u rodu je s legendarnim napadačem jugoslavenske reprezentacije Josipom Skoblarom, koji je nakon igračke karijere ostvario uspjeh i kao trener Hajduka, a danas vodi popularnu obiteljsku konobu u Zadru.

Lijepa Manuela privukla je veliku pažnju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je s današnjom snahom Helenom bodrila Vatrene s tribina. Također je ukrala pozornost i na sinovu vjenčanju, na kojem se pojavila u elegantnom izdanju te izgledom oduševila uzvanike i javnost, prenosi Showbuzz.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...