Livaković: “Prošao mi je cijeli život kroz jedanaesterce, a Brazil? Sve ovisi kako ćemo stajati na terenu”

Dominik Livaković obranio je tri penala u raspucavanju osmine finala te odveo Hrvatsku preko Japana u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Momčad izbornika Zlatka Dalića igrat će protiv Brazila u petak u 16 sati.

“Najvažnije je da je momčad sretna, da smo prošli dalje i napravili velik rezultat, da se narod veseli. Idemo utakmicu po utakmicu, trudit ćemo se. Svaka je utakmica za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu velika, idemo dalje dokle ide”, rekao je Livaković za HRT.

“Pokazali smo da smo mi veći samuraji. Nisam mislio da će biti lagano, pobijedili su dvije velike reprezentacije”, rekao je Livaković otkrivši kako su na treningu vježbali jedanaesterce.

“Mislim da sam ih dobro branio, zadovoljan sam. Jedanaesterci su ipak lutrija i ovi su otišli na našu stranu. Naravno, analizirali smo ih prije utakmice, a neke sam obranio po osjećaju. Prošao mi je cijeli život kroz ove jedanaesterce, ali sada se moram koncentrirati na novu utakmicu”, dodao je.

“Brazil je odlična momčad, mislim da su igrački najviše pokazali. Analizirat ćemo i njih, ali najvažnije je kakvi ćemo biti mi i kako ćemo stajati na terenu”, zaključio je Livaković.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...