Mladen Grdović stiže u Katar s gitarom iz Rusije koja je čuvana na tajnom mjestu u Dalmaciji!

Sjećate li se one fešte nakon polufinala s Engleskom 2018. u Rusiji, kad je Mladen Grdović s gitarom u ruci zapjevao – “Nije u šoldima sve”. To je bila svojevrsna himna našim srebrim Vatrenima tog ljeta Gospodnjeg, a opet će, vjerujemo, treštati hotelom Vatrenih kao u Moskvi i opet će se naš Mladen Grdović penjati po stolovima kao tada. Prema pisanju Sportskih novosti, Mladen Grdović dolazi na polufinale SP-a Argentina – Hrvatska.

Kakav će to spektakl biti…

I danas se na YouTubeu može pogledati fešta nakon pobjede nad Engleskom i plasmana u finale, kad su Vatreni uspjeli Grdovića natjerati na stol i nudili ga vinom. Bila je to prava fešta, naši reprezentativci ostali su ganuti i dirnuti dolaskom popularnog Zadranina.

Grdović, koji je na početku Svjetskog prvenstva bio u Emiratima, u Dohu dolazi s istom gitarom koju je svirao u Rusiji, a u međuvremenu je čuvana na tajnom mjestu u Dalmaciji.

To je njegova mundijalska gitara… Zadarska glazbena legenda u stalnom je kontaktu s Vanjom Modrić, Lukinom suprugom i Ivanom Pašalićem, Marijevim ocem, a zna se da je u jako dobrim odnosima s nizom Vatrenih, od kapetana Modrića, preko Dejana Lovrena kojem je jednom na rođendanu bio gost iznenađenja, piše Net.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...