Mladić ubijen na plesnom podiju kluba u britanskom Birminghamu

U britanskom gradu Birminghamu u tijeku je istraga nakon što je jučer, malo prije ponoći, u jednom noćnom klubu ubijen 23-godišnjak. Mladić je izboden na smrt na plesnom podiju.

Unatoč naporima da ga se spasi, proglašen je mrtvim 30 minuta kasnije, priopćila je policija West Midlandsa. – Ovo je bio mladić koji je uživao s prijateljima na večeri Boxing Daya, rekla je detektivka Michelle Thurgood, prenosi Index.

Incident se dogodio tijekom događaja poznatog kao Boxing Day na kojem je nastupio poznati techno DJ Marco Carola. Policija vjeruje da je žrtvi, prije nego što je izbodena, prišla grupa muškaraca, stoga pozivaju sve koji su bili u klubu i imaju bilo kakve informacije da im se jave.

– Znamo da su u tom trenutku u noćnom klubu bile stotine ljudi”, dodala je Thurgood. “Iako smo već razgovarali s nekima od njih, još uvijek nastojimo doći do svih koji su bili tamo i svjedočili događaju.

Jedna posjetiteljica je rekla novinskoj agenciji PA da su u klubu bile skupine momaka koji su željeli izazvati probleme. – Čim smo ja i moji prijatelji ušli, doživjeli smo vrlo čudnu atmosferu, nije bila dobra, rekla je Sydnee Power iz Birminghama.

Policija za sada nije uhitila nikog, no mjesto događaja ostaje zatvoreno dok policajci prikupljaju dokaze i pregledavaju snimke nadzornih kamera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...