Modrić: “Vidimo se nekom drugom prilikom u našem Zadru”. Ancelottiju dao ponudu, njegov odgovor je sve!

Luka Modrić, kapetan Vatrenih, na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Katru, na kojem je Hrvatska osvojila brončanu medalju izabran je za trećeg najboljeg igrača Mundijala.

Već dan poslije povratka u Hrvatsku i veličanstvenog dočeka priređenog na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, Modrić se, kao vrhunski profesionalac, stavio na raspolaganje svom treneru Carlu Ancelottiju u Real Madridu.

Zbog povratka klupskim obvezama nije mogao prisustvovati dočeku zadarskih Vatrenih u rodnom gradu. Zadrani su tako priredili lijep doček Dominiku Livakoviću i Martinu Erliću.

Modrić je, pak, poslao video s posebnom porukom za sve okupljene navijače.

“Pozdrav Zadre! Nadam se da ste dobro! Žao mi je što ne mogu biti danas s vama tu, ali zato će biti moji suigrači i moja obitelj. Želim vam da se lijepo provedete!

Hvala vam na velikoj podršci tijekom cijelog turnira i općenito uvijek.

Priredite, u što ne sumnjam, lijep doček Dominiku i Martinu jer su oni to zaslužili. Uživajte, a mi se vidimo nekom drugom prilikom u našem Zadru.

Veliki pozdrav svima! Zadar je najbolji!”, poručio je Modrić u poruci Zadranima, koji je snimio u avionu.

Kako javlja madridska Defensa Central Ancelotti oduševljen je igrom koju je hrvatski maestro u 37. godini života prikazao na Svjetskom prvenstvu, prenosi Novi list.

Evo kako je, piše Defensa Central, veliki Carletto, odgovorio na Modrićevu ponudu da za Real zaigra već sljedećeg tjedna, 30. prosinca u Valladolidu.

“Luka, nemoj me zaj*b*vati, odigrao si cijelo Svjetsko prvenstvo, odmori se”, navodno je Modriću poručio Ancelotti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...