Modrić žestoko: “Penal nas je uništio. Sudac je katastrofa, jedan od najgorih, već mi je ranije sudio…”

Većina igrača Hrvatske nije bila raspoložena za razgovor nakon poraza od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru, a jedan od rijetkih koji je stao pred novinare bio je kapetan Luka Modrić.

“Igrali smo jako dobro do penala, koji prema meni nije ni trebao biti dosuđen”, rekao je Modrić za argentinsku televiziju Deportiv pa žestoko kritizirao talijanskog suca Orsata:

“Inače ne pričam o sucima, ali nemoguće je to izbjeći. On je jedan od najgorih sudaca koje poznajem i ne pričam samo o danas. Ranije mi je sudio i nikad nisam imao dobro sjećanje na njega. On je katastrofa.

Bez obzira na to, želim čestitati Argentini, ne želim im oduzeti zasluge za pobjedu. Zaslužuju biti u finalu, ali prvi penal nas je uništio”.

“Nažalost, dogodio se poraz. Nismo htjeli izgubiti, ali moramo čestitati protivniku. Zaslužili su biti u finalu kada se pogleda cijela utakmica. Bili su bolji, iako je sada teško komentirati utakmicu i reći nešto pametno ovako vruć”, kazao je kapetan Vatrenih:

“Nažalost, nismo u finalu. Imamo utakmicu za treće mjesto i treba se dobro rekuperirati, prije svega mentalno i pokušati osvojiti broncu”.

Hrvatskoj sada u subotu slijedi dvoboj za broncu.

“U subotu imamo veliku utakmicu, bilo bi jako važno da osvojimo treće mjesto nakon svega što smo ovdje napravili. Borili smo se, bila bi šteta da ispustimo to treće mjesto. Moramo se skupiti i dobro odmoriti i pripremiti se mentalno za tu utakmicu”

Luka je priznao kako su svi u svlačionici razočarani.

“Razočarano smo, išli smo utakmicu po utakmicu. Željeli smo biti u finalu, opet ponavljam ispred nas je još jedna važna utakmica” poručio je hrvatski kapetan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...