Nakon mjesec dana dovršeni radovi na novom rotoru kod Kauflanda; Iz Grada najavili nastavak sličnih projekata

Jučer su dovršeni radovi na rekonstrukciji raskrižja ulica Bana Jelačića i Andrije Hebranga. Radovi su izvedeni u suradnji Grada Zadra i PU zadarske, te su gradonačelnik Branko Dukić i načelnik PU zadarske Anton Dražina sa suradnicima obišli izvedene radove.

Zadovoljan sam izvedenim radovima i rokovima gradnje. Nastavit ćemo suradnju s policijom oko sanacije prometnih crnih točaka u Zadru, izjavio je gradonačelnik Dukić.

Pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap najavio je nastavak ovakvih projekata kroz rekonstrukciju raskrižja na Putu Biliga i ulici Jakova Šubića od Cezana.

Također, u blizini novouređenog kružnog toka u tijeku je izrada studije za izgradnju javne garaže koja bi rasteretila pritisak na parkirna mjesta u ovom dijelu grada.

Ugovorena vrijednost radova je 463.330,00 kn, a s uračunatim PDV-om u iznosu od 579.162,50 kn. Izvođač je Cestogradnja d.o.o. Zelengrad, stručni nadzor i projekt UOIG Damir Mandra.

Radovi su započeli 1. studenog, a odvijali su se bez potpunog zaustavljanja prometa.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...