Otvoren Hey Park u Žmirićima, novo omiljeno shopping odredište Zadrana

Građani Zadra i okolice s velikim su veseljem dočekali otvorenje Hey Parka u Žmirićima, prvog maloprodajnog parka u Zadru i okolici, koji je otvoren za kupce u četvrtak 15. prosinca, kada su s radom započele i sve trgovine: Eurospin, Müller, Tedi, Pepco, Sport Vision, Farmacia i ZOO City.

Pod sloganom Parkiraj lako, kupuj samo tako!, jer u ovom maloprodajnom parku kupnja se obavlja jednostavno, bez gužve i stresa, Hey Park kupcima na jednom mjestu nudi sve najvažnije za obitelj, bilo da je riječ o namirnicama, kozmetici ili farmaceutskim proizvodima, odjeći, opremi za sport i rekreaciju, ili pak hrani i opremi za kućne ljubimce.

Riječ je o atraktivnom maloprodajnom parku i potpuno novom objektu koji predstavlja novost u šoping ponudi grada Zadra i okolice, kao i dobrodošlu alternativu uobičajenim trgovačkim centrima. Hey Park službeno su otvorili gradonačelnik Grada Zadra, gospodin Branko Dukić, te gospodin Željko Petrović, direktor tvrtke BMP Asset, investitora u Hey Park.

Povodom otvorenja svim kupcima koji ostvaruju kupnju veću od 100 kuna, u jednoj ili više trgovina zbrojeno, Hey Park Zadar poklanja po jednu gratis porciju fritula, i to u razdoblju od četvrtka 15. do nedjelje 18. prosinca. Uz to, povodom otvorenja Hey Parka Müller Trgovina, u razdoblju od 15.12. do 17.12.2022.g., daje svojim kupcima 10% popusta na cjelokupan asortiman pri kupnji iznad 100 kn, a u trgovini Sport Vision od 15.12. do 18.12. kupce čeka 20% popusta na cjelokupni asortiman samo uz Sport&Bonus karticu!

Svi oni koji cijene svoje vrijeme i novac, a kupovinu žele obaviti brzo i efikasno u Hey Parku Zadar doći će na svoje. Ovdje se kupuje bez gužve i gnjavaže budući da svaka trgovina ima zaseban ulaz izravno s parkinga te više nije potrebno obići cijeli trgovački centar da bi se obavila jedna kupnja.

Maloprodajni park bit će otvoren svakim danom, od ponedjeljaka do nedjelje, a radno vrijeme svih trgovina bit će od 8 do 21 sat, s iznimkom Eurospina koji preko tjedna i subotom radi od 7 do 22 sata.

Hey Parks je projekt maloprodajnih parkova koji će biti izgrađeni diljem Hrvatske, a prvi koji se otvara u ovom obimu je upravo ovaj zadarski. Investitor je zagrebačka tvrtka BMP Asset, a zadarski projekt je osmislio zadarski arhitektonski ured D&Z.

Galeriju s današnjeg otvorenja možete pogledati na poveznici ispod teksta.

FOTO Otvoren HEY Park na Žmirićima, stigli prvi kupci!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...