Poštar u Crnoj Gori nestao s 15.000 eura mirovina. Pronađen mrtav, a novac se traži

TIJELO mladog poštara iz Crne Gore Miloša Stamatovića pronađeno je s vezanim rukama na obali rijeke Morače u naselju Botun.

Miloš Stamatović iz Danilovgrada krenuo je na teren i sa sobom imao 15.000 eura, koje je trebao podijeliti umirovljenicima.

Uprava policije i Pošta Crne Gore su informaciju o tome da je mladi poštar pronađen u vodi i vezanih ruku potvrdili za portal Press.

Tijelo su jučer oko 10 sati primijetili mještani Botuna. Inspektori, u suradnji s nadležnim tužiteljem, istražuju slučaj smrti crnogorskog poštara.

Ubrzo nakon što je Stamatović nestao pronađeno je vozilo kojim je mladić prevozio novac. U vozilu je pronađeno između 2000 i 3000 eura, a ostatak novca se traži.

Press piše da je uočeno da su ruke na tijelu mladića vezane s prednje strane, što ukazuje na mogućnost da je u pitanju ubojstvo. Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom koju je naložilo tužiteljstvo.

“Postoji određeni niz tragova, koje je policija pribavila na licu mjesta. Pronađen je automobil, prikupljaju se informacije i rasvjetljavaju okolnosti nestanka stradalog s ciljem utvrđivanja je li smrt nastupila kao posljedica nasilja ili nečeg drugog”, rekao je izvor iz policije za Press.

Nakon nestanka poštara su tražili njegovi kolege, policajci i sugrađani iz Danilovgrada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...