PP Vransko jezero u biogradskom TIC-u organizira Sajam razmjene korištenih predmeta

U petak, 16. prosinca, od 15 do 18 sati Javna ustanova Park prirode Vransko jezero organizira Sajam razmjene korištenih predmeta u Turističko informativnom centru u Biogradu n/M (Trg hrvatskih velikana 20) za sve zainteresirane.

Cilj Sajma razmjene je razvijanje svijesti o važnosti kruženja predmeta, a ne njihovog nepotrebnog gomilanja. Zato molimo da na Sajam donesete do 5 očuvanih korištenih predmeta poput odjeće, igračaka, knjiga, obuće, nakita i ukrasa koje namjeravate besplatno zamijeniti.

Kako Sajam razmjene funkcionira:

– na ulazu predate predmete koje ste donijeli (najviše 5 komada urednih, dobro očuvanih) i koje želite mijenjati s drugima.

– za donesene predmete dobit ćete bonove za razmjenu – koliko predmeta, toliko bonova.

– na sajmu će, uz vaše predmete, biti izloženi i predmeti svih drugih sudionika koje možete mijenjati za svoje bonove!

– Molimo sudionike da ponesu vlastite torbe ili višekratne platnene vrećice u koje će spremiti predmete sa razmjene. U okviru Sajma razmjene održat će se radionica izrade voskomota – ekološke folije od pčelinjeg voska. Ako ste zainteresirani doznati kako se izrađuju i čemu služe, pridružite se radionici.
Sigurni smo da svatko od nas u vlastitom domu ima veliku količinu predmeta koje ne koristi, a još uvijek su upotrebljivi. Donesite predmete koji vam više ne trebaju, razmijenite ih, a možda i pronađete poklon s kojim možete nekoga drugog razveseliti. Već danas ih spremi u platnenu vrećicu koju ćeš odnijeti na Sajam razmjene u petak 16. prosinca 2022. u TIC u Biogradu n/M. – pozivaju organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...