Pupić Bakrač: “Pokrenuti postupak protiv mene zbog teške povrede službene dužnosti apsolutno je nebulozan i protuzakonit”

Vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač za četvrtak, 29. prosinca, saziva konferenciju za medije u 12 sati ispred prostorija Ministarstva poljoprivrede na adresi Ivana Mažuranića 30, Zadar.

– Kao što vidite razlog je daljnji progon koji nakon svega Ministarstvo i institucije poduzimaju protiv mene što je u neku ruku dobro jer je razotkrivajuće. Samo i jedino HDZ ima tendenciju da na ovaj način koristi Ministarstva i drži institucije sistema pod svojom šapom, stoji u najavi.

Naime, tema je pokretanje postupka zbog teškog kršenja službene dužnosti po drugi put protiv Pupića Bakrača, kojeg potpisuje ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

– Pokrenuti postupak protiv mene zbog teške povrede službene dužnosti apsolutno je nebulozan i protuzakonit. Isključivi cilj postupka je nastavak pritisaka i progona zbog mog javnog, političkog djelovanja i borbe protiv korupcije. Inspektor RH sam već dugi niz godina i nikada protiv mene nisu pokretani nikakvi postupci niti je bilo ikakvih problema u službi sve do dolaska na mjesto ministrice Marije Vučković, navodi Pupić Bakrač, između ostalog, u svom odgovoru na spomenuti zahtjev.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...