Svoja iskustva volontiranja kao misionarke u Latinskoj Americi i Africi donosi Anđela Salapić

U četvrtak, 08. prosinca 2022. s početkom u 19.00 sati u Župi sv. Ivana Krstitelja u Biogradu na blagdan Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije gošća će biti Anđela Salapić, volonterka udruge Zdenac, misionarka milosrđa, teologinja i specijalizantica vanjske politike i diplomacije.

Nakon završenog školovanja otvorila joj se sjajna karijera. Odlazi raditi u Englesku, u London i sudjeluje u političkim kampanjama za izbor engleskog premijera.

Imala je, kako kaže sve u životu, situirana, prihvaćena, cijenjena, ali unatoč svemu osjećala je unutarnji nemir i čula je glas – ti ovdje ne trebaš biti. Vratila se i odlučila svoj život posvetiti onima koji su najpotrebniji.

Odlazi volontirati kao misionarka u Latinsku Ameriku i Afriku.

Ovom prilikom pričat će upravo o svojim iskustvima kao volonterke.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...