Talijanski biskup nije se pojavio na božićnoj misi, vjernici se prepali da je imao srčani, on objasnio: “Zaspao sam.”

Biskup Vittorija Veneta uspaničio je vjernike i suradnike kada se nije pojavio na božićnoj misi. Međutim, njegove brige bile su neosnovane – 73-godišnjak je misu naprosto prespavao.

Umjesto njega euharistijskim slavljem predsjedao je don Mirco Miotto, a Corrado Pizziolo pred vjernike je došao tek sljedećeg dana, prenosi Dnevnik hr.

Monsinjor je desetak sati kasnije, za prijepodnevne svečane božićne koncelebrirane mise, objasnio što se dogodilo. -Znam da sam neke od vas noćas preplašio, žao mi je. Prije ponoćke sam, oko 21, nešto čalabrcnuo, zavalio sam se u naslonjač i sam sebi rekao da za svaki slučaj postavim budilicu. Ali, umjesto na 22.50, ja sam je namjestio na 10.50, pa logično nije zazvonila. U neka doba čujem kucanje, bila je jedna pomoćnica, prepala se da me nije zgodila kap…

Vjernici, radosni što je riječ tek o simpatičnom propustu, od srca su se nasmijali i nagradili voljenog biskupa pljeskom. On im se još jednom ispričao i poručio da se ne treba užasavati naših snova ni naših slabosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...