U Neviđanima završen 5. malonogometni turnir 4 kafića – titula po četvrti put odlazi u Pašman

Kako smo nedavno najavili na našem portalu, jučer, 27. prosinca se u sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Nazora u Neviđanima održao sad već tradicionalni 5. malonogometni turnir 4 kafića.

Pobjednik ovogodišnjeg turnira je ekipa caffe bara De Loro iz Pašmana, a to je već četvrta njihova titula na turniru nakon što su pobijedili 2017., 2018. i 2021. godine, dok je 2019. titula pripala momčadi CB Marjan iz Neviđana. 2020. godine turnir se nije odigrao zbog pandemije COVID-19, javlja portal Otok Pašman.

U prvoj utakmici su se susreli ekipa Nautilusa iz Dobropoljane i momčad Marjana iz Neviđana, a Nautilus je pobjedom 6:5 zaslužio mjesto u finalu.

Drugi susret turnira koji se odigrao između ekipe De Loro iz Pašmana i tima Marinera iz Mrljana završio je pobjedom s velikom gol razlikom u korist kafića De Loro 11:3.

U utakmici za 3. mjesto nogometaši Marinera su svladali ekipu kafića Marjan uvjerljivim rezultatom 9:4 te tako osvojili 3. mjesto turnira.

U finalu koje se odigralo između De Lora i Nautilusa ekipa iz Pašmana je još jednom odličnom utakmicom s rezultatom 9:3 osigurala ovogodišnju titulu.

Organizatori turnira zahvaljuju igračima na sudjelovanju kao i svim gledateljima na stvaranju odlične atmosfere, dok su Osnovnoj školi Vladimir Nazor i Općini Pašman zahvalni na pomoći pri realizaciji ove tradicionalne blagdanske sportske manifestacije.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...