U subotu na bazenu Višnjik održano klupsko natjecanje PK Jadere i mini revija sinkro pjevačica

U subotu je održano je zimsko klupsko natjecanje Plivačkog kluba Jadera. Na bazenu Višnjik u jutarnjim satima okupili su se članovi našeg kluba koji su prije početka natjecanja dobili nove klupske majce i prisustvovali zajedničkom slikanju. Ekipa natjecatelja se ovaj put našla u ulozi sudaca, dok su članovi škole plivanja nastupali. Natjecanje se održalo u 8 pruga, najmlađi članovi od koji su nedavno završili obuku neplivača nastupili su u disciplini 25m slobodno sa daskom, oni malo stariji su plivali po dvije 25m discipline, dok su ml. kadeti i stariji plivali po dvije 50m discipline. U pauzi izmedu 25m i 50m disciplina mini reviju su održale i naše sinkronizirane plivačice.

Ove godine zahvaljujući sponzorima imali smo i posebne nagrade za najbolje plivače u muškoj i ženskoj kategoriji na 25m i 50m dionicama. Na 25m dionicama nagrade su osvajali natjecatelj/ natjecateljica s najmanjim zbrojem vremena postignutih u obe isplivane discipline. Prvo mjesto i nagradu MSM swim shopa Arena plivačke naočale i kapicu te nagradu Twister igraonice mjesečnu kartu za igraonicu u muškoj konkurencji osvojio je Niko Čurjurić sa zbrojem vremena 50.94, drugo mjesto i mjesečnu kartu za Twister igraonicu za zbrojem vremena 56.92 osvojio je Antonio Martinović, a treće mjesto i mjesečnu kartu za Twister igraonicu osvojio je Žan Luka Kraljić sa zbrojem vremena 57.88. U ženskoj konkurenciji prvo mjesto i nagradu MSM swim shopa Arena plivačke naočale i kapicu te nagradu Twister igraonice mjesečnu kartu za igraonicu u muškoj konkurencji osvojila je Lorena Vuković sa zbrojem vremena 52.46, drugo mjesto i mjesečnu kartu za Twister igraonicu za zbrojem vremena 53.64osvojila je Margareta Prenđa, a treće mjesto i mjesečnu kartu za Twister igraonicu osvojila je Loreta Vuković sa zbrojem vremena 56.58. Na 50m dionicama nagrade su osvajali natjecatelj/natjecateljica sa najvećim zbrojem LEN bodova iz obe isplivane discipline.

U muškoj konkurenciji prvo mjesto i nagradu MSM swim shopa Arena plivačke naočale i kapicu osvojio je Vito Petani sa 642 LEN boda, drugo mjesto je zauzeo Karlo Škifić sa 541 bodom i na treće mjesto se plasirao Ante Šimičević sa 491 bodom. U ženskoj konkurenciji prvo mjesto i nagradu MSM swim shopa Arena plivačke naočale i kapicu osvojila je Klara Maruna sa 682 boda, na drugo mjesto se plasirala Cvita Poljak sa 567 bodova dok je treće mjesto zauzela Jana Batur sa 655 bodova. discipline Povodom 15 godina osnutka kluba izradili smo prigodne medalje i majice, a
grupna fotografija će biti na kalendaru koji će svi članovi moći preuzeti u uredu kluba čim se otisne. Čestitke svima na osvojenim medaljama, a članovima koji zbog bolesti nisu nastupili želimo brz oporavak.

Na natjecanju su nastupili: Ante Maks Aralica, Luka Baljak, Lovre Baraka, Noah Bates, Jana Batur, Marta Batur, Laura Burčul, Pavle Čulina, Niko Čurjurić, Karlo Delač, Dino Demo, Blaž Divković, Bruno Gabela, Pavle Galošić, Lučano Grancarić, Maria Graovac, Adrian Graovac, Josip Gregov, Ivan Ivić, Korina Kapović, Bartol Klarica, Jure Klarica, Gabriel Kovačević, Žan Luka Kraljić, Luka Krpina, Ema Lauš, Oleksandr Makhlai, Leticia Marasović, Jakov Marasović, Mate Marasović, Roko Marasović, Karlo Maričić, Antonio Martinović, Klara Maruna, Ivan Merlo, Toni Mijolović, Duje Mikin, Josip Mikulec, Niko Milin, Noah Miljanović, Ema Mitrović, Vito Mračić, Gabriel Nekić, Benjamin Oleš, Manuela Paić, Vito Petani, Matija Plantak, Cvita Poljak, Margareta Prenđa, Nikita Romanenkov, Marko Samardžija, Niko Senkić, Franka Sladić, Mare Sladić, Erika Sommer Bem, Noemi Stanin, Marcela Šare, Ante Šimičević, Karlo Škifić, Jakov Tomašević, Tia Torbarina, David Torbarina, Neven Torbarina, Mateo Ugarković, Neo Uglešić, Jakov Vučenović, Lorena Vuković, Loreta Vuković, Leo Župan, Ivan Županović, Nora Žuža.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...