Večeras na zadarskom Adventu večer hitova uz Ivana Zaka

Bogati zabavno-sportski dan očekuje nas danas na Adventu u Zadru, a finale će biti u 21 sat, kada na pozornicu stupi jedna od najvećih zvijezda domaće pop glazbe, Ivan Zak. Nakon jutarnjeg programa za mlade, animacije Djeda Božićnjaka i smotre mažoretkinja, rano poslijepodne posvećeno je najvećem sportskom događaju ove godine – borbi za broncu hrvatske reprezentacije, koja u utakmici za 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Katru igra protiv Maroka.

Nakon sinoćnjeg nastupa 4 tenora, večeras na središnjem adventskom događaju ovog tjedna nastupa Ivan Zak. Ovaj zagrebački pjevač dobro je poznat zadarskoj publici, a posebno se pamti doček Nove godine 2017., kada je priredio jedan od najboljih novogodišnjih dočeka u našem gradu. Iako „vojska“ obožavateljica i obožavatelja s nestrpljenjem iščekuje njegove nastupe, a čest je gost humanitarnih koncerata, Zak se u proteklom vremenu posvetio autorskom radu, te je iz njegove radionice izašlo nekoliko pjesama koje su svojim izlaskom oborile top liste i skupile milijunske preglede na YouTubeu, bilo da ih izvodi on sam, ili kao u posljednjem slučaju, sastav Kumovi.

Tako je bilo i s njegovim posljednjim hitom „Kilometri ljubavi“, koji je odmah po izlasku zasjeo na vrh trendinga u Hrvatskoj na YouTubeu. „Pjesma Kilometri ljubavi očito je na putu da postane veliki hit s kojim će Ivan Zak osvojiti publiku u cijeloj regiji i dijaspori te sasvim zasluženo ponijeti titulu kralja pop zabavne glazbe. Ova odlična pop zabavna pjesma osvaja na prvo slušanje. Njen zarazan refren jednostavno ne izlazi iz glave“, napisala je kritika.

Oni koji se još nisu upoznali s ovom pjesmom moći će sa Zakom pjevati dobro poznate pjesme “Usne varane”, “Bolja od najbolje”, “Meni se s tobom”, “Pretjerujem”, “Duguješ mi ljeto”, “Da si tu” i druge. Koncert je na adventskoj pozornici zakazan za 21 sat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...