Velike gužve, kolone i zastoji u prometu: Uočen pas na A1, zapalio se automobil na A6

Velike gužve uoči blagdanskog vikenda stvaraju se na autocestama kao i na gradskim prometnicama. HAK javlja da je na autocesti A1 uočen pas između odmorišta Brloška Dubrava i čvora Otočac u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Požar je na vozilu na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na 61.km između čvorova Oštrovica i Vrata u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.

AUTOCESTA A3 BREGANA-LIPOVAC

Zbog povećane gustoće prometa i prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jakuševec i mosta Sava (37. km), vozi se usporeno u koloni u pokretu s povremenim zastojima između čvorova Sveta Nedelja i Ivanja Reka u smjeru Lipovca;

Zbog prometnih nesreća vozi se otežano u kolonama uz zastoje između čvora Spačva i naplatne postaje Lipovac (293. km) te između naplatne postaje i čvora Lipovac (302. km) u smjeru istoka; Pred naplatom Lipovac u smjeru graničnog prijelaza Bajakovo kolona je oko 5 km, a na graničnom prijelazu Bajakovo u smjeru Srbije oko 4 km.

AUTOCESTA A2 ZAGREB-MACELJ

Zbog povećanog priljeva vozila kolona na čvoru Jankomir u smjeru Zagreba je 1 km. Vrlo je gust promet te se vozi usporeno uz zastoje na gradskim prometnicama i obilaznicama, a osobito na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...