Cestitka_Uskrs

Za sve avanturiste: Hiking “Drugom stranom Mjeseca” na staru godinu na Pagu

Za završetak ovogodišnjeg Adventa u Pagu u organizaciji Turističke zajednice Grada Paga i Grada Paga, u subotu 31.12. na staru godinu u 9:00 sati krećemo na hiking “Drugom stranom Mjeseca”, stazama Mikula i Zaton, koji će voditi Udruga sportskog turizma “Pag MareMonti”.

Prohodati ćemo staze “Mikula” i “Zaton” koje se nalaze na području Ledenika i nisu tehnički i fizički zahtjevne, no, svakako treba obratiti pozornost na vremenske prilike i krški teren kojim će se hodati, stoga treba prilagoditi opremu i ponijeti dovoljnu količinu vode i zaštitu u slučaju kiše.

Početna točka ovog pješačenja nalazi se na parkiralištu iznad Velog boka, do kojeg možete doći automobilom. Duljina svake staze je tri kilometara (ukupno šest), a potrebno vrijeme za njihov obilazak je 3-3,5 sata.

Karta sa stazama i GPS tragom: https://hiking.waymarkedtrails.org/#?map=14!44.4601!15.0432

Prijaviti se možete na email: [email protected]

Za sve prijavljene ova događanja se ne naplaćuju.

Svojom prijavom sudionik/sudionica potvrđuje da je upoznat/a sa zahtjevnosti svih outdoor aktivnosti na području grada Paga, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje te da izletu pristupa na vlastitu odgovornost. Sudionik/sudionica mora poštovati upute i odluke vodiča. U slučaju nepredviđenih okolnosti vodič može promijeniti plan ili otkazati izlet.

– Vjerujemo kako ćete, kao i mnogi drugi koji su već imali priliku sudjelovati u outdoor aktivnostima na području grada Paga, uživati u ovom prekrasnom i jedinstvenom mediteranskom krajoliku. Veselimo se vašem dolasku, poručuju organizatori.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...