Zadar dočekuje Alkar, Jusup: “Puno su bolji nego u pripremnom razdoblju.”

Košarkaši Zadra od 18 sati u dvorani Krešimir Ćosić dočekuju Alkar iz Sinja u utakmici 10. kola HT Premijer lige. Podsjetimo, Zadrani su na omjeru pobjeda i poraza 8-1 koliko ima i Cibona, Split je na učinku od 8-2, dok je Alkar deveti s omjerom 3-6. Odigrane su prve dvije utakmice 10. kola: Split – Šibenka (70-55), Cedevita Junior – Zabok (75-70). Danas su na rasporedu još tri susreta, 16 sati: Dinamo Zagreb – Gorica, 18 sati: Škrljevo – Bosco Zagreb, 20 sati: Furnir Zagreb – Cibona Zagreb.

Trener Zadra Danijel Jusup smatra kao je Alkar puno bolja momčad nego što je bila u pripremnom razdoblju.

– Alkar ima dobar roster. Imaju i visinu i vanjske igrače koji su dosta nezgodni. S njima smo igrali i utakmicu u pripremnom periodu koju smo uvjerljivo pobijedili ali mislim da pobjeda s tako velikom razlikom nije realna. Mislim da su oni sada puno bolja momčad, rekao je Jusup.

Kapetan Zadra Marko Ramljak istaknuo je kako su Sinjani nezgodni, ali i da koncentracija mora biti na nivou kako se izbjegao loš ulazak u utakmicu.

– Alkar je nekoliko utakmica u HT Premijer ligi izgubio vrlo tijesno i njihove samo tri pobjede nakon ovih devet utakmica nije prava slika te ekipe. Mogu biti jako nezgodni ako uđu u svoj ritam i ako se raspucaju, ali vjerujem ako mi budemo pravi da pobjeda neće doći u pitanje. Moramo biti koncentrirani kako nam se opet ne bi dogodio loš ulazak u utakmicu kao protiv Zaboka, kazao je je Ramljak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...