Završena je velika nagradna igra Studenca “Kupnja sitna, 1.000.000 kuna bitna”: Tarik Filipović razveselio novog milijunaša!

U omiškom je Studencu ovaj utorak bio sve samo ne običan radni dan, a Tarik Filipović zbog toga je morao obaviti jedan izuzetno važan poziv. Naime, Tariku je povjeren sitan, ali čak milijun kuna bitan zadatak – nazvati i uljepšati dan sretnom dobitniku nagradne igre Studenca.

Među mnoštvom pristiglih nagradnih kupona, u omiškom je Studencu tako odabran novi milijunaš – Berislav Muža iz Topuskog.

„Ne mogu doći k sebi od iznenađenja i veselja. Stvarno nisam očekivao da ću baš ja postati milijunaš! Obavio sam kupnju i ispunio nagradni kupon u svojoj kvartovskoj Loniji koja je nedavno postala Studenac. Ukratko, jako sam sretan što sam baš ja za Božić od Studenca dobio ovako velik poklon“, kroz smijeh je izjavio iznenađeni novopečeni milijunaš.

Nagradna igra Studenca trajala je od 27. listopada do 1. prosinca ove godine, a u njoj su mogli sudjelovati svi kupci Studenca, Pema i Lonie. Za sudjelovanje je bilo potrebno obaviti kupnju u minimalnom iznosu od 50 kuna i kupiti barem jedan posebno označen proizvod te predati ispunjen nagradni kupon u posebnu kutiju u svom najbližem Studencu, Pemu ili Loniji.

„Prosinac je poznat kao mjesec darivanja, stoga je i Studenac, kao prava dobrosusjedska trgovina koja je uvijek na korak do svojih kupaca,  odlučio razveseliti nekog od naših vjernih kupaca i to s, ni manje ni više milijun kuna na potrošačkoj prepaid Mastercard kartici OTP banke. Iznimno mi je zadovoljstvo što je Studenac imao prilike razveseliti nekoga u ovo predblagdansko doba i uljepšati mu blagdane. Zahvaljujem svim našim vjernim kupcima na sudjelovanju i želim im više sreće sljedeći put. Iskoristila bih i priliku da svima  zaželim sretan Božić te zdravu, veselu i uspješnu 2023. godinu “, izjavila je Miranda Mladin, direktorica Sektora marketinga u Studencu.

Osim izvlačenja sretnog dobitnika, Studenac je  za okupljene kupce priredio brojne nagrade. Kako bi sve to upotpunio blagdanskim duhom, okupljene su dočekale i tradicionalne blagdanske fritule.

Izvlačenjem sretnog dobitnika Studenac je zaokružio svoje aktivnosti orijentirane na kupce za ovu godinu. Međutim, iz Studenca su istaknuli kako će i u 2023. nastaviti s nizom aktivnosti za svoje kupce. Kao omiljena kvartovska i prava dobrosusjedska trgovina, Studenac će tako kroz brojne natječaje, nagradne igre, iznenađenja i akcijske popuste i u 2023. godini ostati na korak do svojih kupaca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...