Zbog loših vremenskih uvjeta odgađa se otvorenje adventskog programa Čarobni otok

Kako u nedavno objavili na portalu Otok Pašman, Turistička zajednica Općine Pašman u suradnji s Općinom Pašman i Javnom komunalnom ustanovom Otok Pašman i ove godine organizira adventski program „Čarobni otok“ Pašman.

Nažalost zbog loših vremenskih prilika otvorenje adventskog programa se odgađa za dva dana te tako Čarobni otok kreće u nedjelju, 11. prosinca po već predviđenom programu.

– Održavanje prvog i drugog dana Čarobnog otoka nažalost smo morali odgoditi zbog najavljenih vremenskih nepogoda, ali s poboljšanjem vremenskih uvjeta vraća se najavljeni program događanja te vas pozivamo da nam se pridružite. – izjavila je za ovaj portal direktorica TZO Pašman Petra Perinović.

I ove godine je pripremljen bogat program za djecu i odrasle kroz koncerte, radionice i umjetničke nastupe te dijeljenje poklona za svu okupljenu djecu, a sve će biti upotpunjeno gastro ponudom dviju adventskih kućica.

Koncert zvijezda „A strane“ Vjeko Ključarić, Eni Jurišić, Daniel Jurišević, Sabrina Hebiri i prateći band koji se trebao održati na otvaranje Čarobnog otoka 9. prosinca odgađa se za 29. prosinca.

Dođite se zabaviti i osjetiti božićnu atmosferu Čarobnog otoka u Neviđanima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...