Žena u Vinkovcima ostavila upaljenu svijeću na advenskom vijencu i izazvala požar. Šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna

Svijeća s adventskog vijenca koja je pala na trosjed prouzročila je požar u obiteljskoj kući sinoć u Vinkovcima, no nitko nije ozlijeđen, izvijestila je policija, a vlasnici štetu procjenjuju na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz policije su naveli da je sinoć oko 21:40 izbio požar u pomoćnoj prostoriji obiteljske kuće u Vinkovcima, koju koristi 39-godišnjakinja, a očevidom je utvrđeno kako je izvor požara plamen svijeće s adventskog vijenca. Naime, 39-godišnjakinja je bez nadzora ostavila upaljene svijeće na adventskom vijencu koji se nalazio na stoliću uz trosjed.

Svijeća je pala na trosjed i planula je vatra koja je zahvatila i dijelove drugog namještaja u prostoriji. Požar su lokalizirali pripadnici vinkovačke Javne vatrogasne postrojbe te se nije proširio na druge prostorije obiteljske kuće. U požaru nitko nije ozlijeđen, a vlasnik obiteljske kuće procijenio je nastalu materijalnu štetu na iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna, naveli su iz policije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...