Bepo Bajlo poručio Pupić Bakraču: “On je problematičan, da sam radio nešto s Renom Sinovčićem, danas ne bih bio na slobodi!”

Nakon što je vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije, Marko Pupić Bakrač u tekstu na našem portalu za profesora Josipa Bepa Bajla, dugogodišnjeg djelatnika NK Zadar rekao: “što se tiče Bepa Bajla, ne znam kako tog čovjeka nije sram, jer je bio potrčko Rena Sinovčića u NK Zadar, dok se taj klub zaduživao do 70 milijuna kuna, dok su se novci iz proračuna koji su išli u NK Zadar prebacivali na račune medijske kuće Vox, ali i na privatne račune. Ako Bepo Bajlo godinama to nije vidio i ako je znao, kako ga nije sram se uopće javljati?!”, nismo trebali dugo čekati na na njegovu repliku.

Bepo Bajlo je ljutito poručio ako se netko treba sramiti, da je to upravo Pupić Bakrač:

– Prije svega, u NK Zadru sam od 1976. godine, s tek dvije manje pauze. Da sam radio neke radnje s Renom Sinovčićem, ili s ljudima koji su tada bili u Klubu, to bi vjerojatno otkrila policija i danas ne bih bio na slobodi! Ako se netko treba sramiti, neka se srami Pupić Bakrač! Ne želim polemizirati s njim, nije on moj nivo i nema moj status! Pupić Bakrač je čovjek koji je jako problematičan, neka se obračunava s cijelim Gradom Zadrom. To je njegova prava slika kroz ovaj period, ljutito je poručio Bepo Bajlo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...