Boris Skroće, bivši direktor KK Zadar, sada pomoćnik direktora Čistoće: “U mom mandatu bilo je sve čisto, nada za spas Kluba umire zadnja!”

Nekadašnji direktor KK Zadar Boris Skroće (52), sada na dužnosti pomoćnika direktora zadarske Čistoće, osvrnuo se na trenutno stanje u Klubu, kazavši da nada za spas KK Zadar umire posljednja.

Pratite li zbivanja u Klubu?

Rezultatski Klub dobro stoji, nadam se da će tako i završiti sezonu, naravno da pratim utakmice, jer KK Zadar se prati uvijek. Financijski problemi u Klubu? Nije bilo novaca ni u mom mandatu, uvijek je bila borba oko funkcioniranja i financiranja, i mi smo isto tako preživjeli predstečajnu nagodbu i blokadu Porezne uprave. Za svog mandata sam napravio tri revizije, i sve je bilo čisto! Nemam nikakvih problema, kazao je Skroće, te odgovorio ima li nade za spas KK Zadra:

–  Gledajte, stvar je politike Kluba, kao i vlasnika, na koji će način riješiti funkcioniranje, uvijek postoji nada za spas Kluba, jer nada umire zadnja, ha ha ha… Mogući sponzori? Možda postoji netko tko je zainteresiran, zašto ne, KK Zadar je ozbiljan brend, kazao je bivši direktor KK Zadar Boris Skroće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...