Cijeli Zadar uz Bernardu Peru pred sutrašnji meč s Gauff, Bernarda poručila: “Veselim se igrati na Rod Laveru, nadam se dobrom meču!”

Sutra s početkom u 6 sati ujutro po hrvatskom vremenu, 16 po australskom, Bernarda Pera, 28- godišnja Zadranka (trenutno 41. tenisačica svijeta) koja nastupa pod američkom zastavom, igra meč 3. kola prvog Grand Slam turnira sezone, Australian Open u Melbourneu. Bernardina protivnica je 18-godišnje Amerikanka, Coco Gauff, sedma igračica na WTA ljestvici. Igrat će se u “Rod Laver Areni” kapaciteta 14.820 mjesta.

Bernarda je za Antenu Zadar najavila sutrašnji meč, istaknula je kako je sretna što će igrati na glavnom terenu, te dodala:

– Spavala sam samo pet sati, nikad još nisam igrala protiv Gauff, a niti trenirala s njom, tako da ne znam kako će to izgledati, ona ima dosta dobre rezultate posljednje vrijeme. Veselim se igrati na velikom terenu Rod Laver, igrala sam na njemu samo parove, ali nikad još pojedinačne mečeve. U svakom slučaju bit će zanimljivo, veselim se punom stadionu, i nadam se da će to biti dobar meč, kratko nam je kazala Bernarda Pera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...