Cestitka_Uskrs

Čitatelji američkog portala izabrali: Margot Robbie najljepša je žena na svijetu

Portal Ranker pred kraj prošle godine objavio je anketu pod nazivom “najljepše žene u 2022.” u kojoj je prikupljeno ukupno 122 tisuće glasova njihovih čitatelja. Na listu su stavili modele, glumice, glazbenice i druge slavne žene koje se svrstavaju među najljepše na svijetu, a na čitateljima je bilo da odaberu koja od tih žena je njima bila najljepša u 2022. godini.

Anketa je završena, a portal je objavio rezultate koji nisu nimalo iznenađujući. Na prvom mjestu prema odabiru njihovih čitatelja našla se Margot Robbie. Glumica je svjetsku slavu stekla ulogom u filmu The Wolf of Wall Street iz 2013. godine, a časopis Time ju je 2017. godine uvrstio među 100 najutjecajnijih ljudi svijeta.

U listopadu 2022. godine australsko izdanje časopisa Maxim objavilo je svoju godišnju listu Hot 100 za 2022. godinu, na kojoj su popisali najuspješnije i najljepše žene u industriji zabave, sporta i pop kulture. Na vrhu njihova popisa također se našla Margot. To je rekordni treći put da je Robbie dospjela na vrh Hot 100.

Gal Gadot na drugom mjestu

Na drugom mjestu Rankerove liste našla se izraelska glumica, producentica i model Gal Gadot koja je poznata po filmovima Wonder Woman i Liga pravde. Treće mjesto pripalo je Scarlett Johansson, a četvrto Ani de Armas.

41-godišnja Jessica Alba našla se na petom mjestu liste najljepših. Ona je posljednjih godina glumačku karijeru stavila u drugi plan te se bavi poduzetništvom i ima svoju wellness kompaniju Honest vrijednu više od milijardu dolara.

Elizabeth Olsen, sestri blizanki Mary-Kate i Ashley Olsen, pripalo je šesto mjesto na Rankerovoj listi, dok je na sedmom Mila Kunis, glumica koja se proslavila ulogom u Ludim sedamdesetim, a prošle je godine glumila u hit misterioznom trileru The Luckiest Girl Alive, koji je dugo vremena bio na prvom mjestu trendinga na Netflixu.

U top 10 ušla i zvijezda serije Emily in Paris

Emma Watson, koja se proslavila ulogom u franšizi o Harryju Potteru, osvojila je osmo mjesto. Na devetom mjestu je Emily Ratajkowski, manekenka koja se prošle godine razvela od filmskog producenta Sebastiana Bear-McClarda, a nakon razvoda povezivalo ju se i s Peteom Davidsonom.

Na desetom mjestu je Lily Collins, glumica koju trenutačno gledatelji mogu gledati u novoj sezoni popularne serije Emily in Paris.

Inače, Ranker je popularna američka stranica za provođenje anketa o zabavi, filmovima, glazbi, modi, sportu, hrani i kulturi. Gotovo svakodnevno objavljuju ankete, a na nekima je prikupljeno više od milijun glasova čitatelja, piše Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...