Denis Karlović najavio događanja u ŠC Višnjik: “Pregovaramo i s jednim velikim izvođačem iz regije, rezerviran je termin i za Zadar Basketball Tournament!”

Direktor ŠC Višnjik Denis Karlović informirao nas je o predstojećim događanjima, koji će Zadrani moći pratiti u 2023. godini, pregovara se i s nekoliko različitih izvođača za koncert 18. studenog, među ostalima i s jednim velikim izvođačem iz regije. Isto tako, od 7. do 10 rujna rezerviran je termin za “Zadar Basketball Tournament”.

– Što se tiče rasporeda i ugovorenih događaja u ovoj godini, kao i potpisanih ugovora, 18. veljače imamo državno prvenstvo u mažoret sportu, od 24. do 26. veljače na rasporedu je veteransko PH u malom nogometu, od 2. do 5. ožujka  “Adidas Next Generation Tournament”, radi se o turniru najboljih juniorskih košarkaških momčadi u Europi. Dalje, 16. ožujka na rasporedu je predstava “Večernja škola”, 18. ožujka je  “Svjetski tjedan glaukoma” u Vip salonu, od 24. do 25. ožujka kreće “Zadar Wine Festival”, 14. travnja koncert “ABBA Symphonic”, od 21. do 23. travnja na rasporedu je završni turnir rukometne SEHA lige, 11. do 18. lipnja kreću utakmice Svjetskog kupa u odbojci između Hrvatske i Ukrajine, potom Hrvatska – Makedonija, i na kraju Hrvatska – Belgija, kazao je Karlović, te nastavio:

– Od 24. do 25. lipnja smo domaćini Final Fouru europske “Zlatne lige” za odbojkaše,  23. lipnja imamo prodaju rabljene odjeće, od 31. kolovoza do 3. rujna kreće europska “Zlatna liga” u sjedećoj odbojci. Od 7. do 10. rujna rezerviran je termin za “Zadar Basketball Tournament”, od 18. do 19. rujna kreće “Infobip Shift Conference”, od 27. rujna do 30. rujna je Svjetsko prvenstvo u mažoret sportu, s ukupno sedam tisuća prijavljenih natjecatelja, od 6. do 8. listopada je “Sirena kup” u ritmičkoj gimnastici. Imamo predviđen koncert s rezerviranim terminom za 18. studeni, inače, to je tradicionalni datum za velike koncerte svake godine, prošle godine u to vrijeme bio je koncert Dina Merlina koji je prodao 10 tisuća ulaznica. Pregovaramo s različitim izvođačima, a jedan od njih je i veliki izvođač iz regije, radimo istraživanja, koncert mora privući od 8 do 10 tisuća gledatelja, zaključio je Denis Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...