ĐIR PO GRADU Siječanj je idealan za kupovinu u „Graciji“ i guštanju u zimskoj ponudi „Coffee & Cake-a“

Ugodno vrijeme idealna vam je prilika za đir po gradu kako biste provjerili što vaši omiljeni ugostiteljski objekti, ali i trgovine, na Poluotoku nude u siječnju.

Tako su u poznatom boutique-u „Gracia“ u tijeku siječanjska sniženja na sve artikle, od 20 do 50 posto. Ova trgovina dobro je poznata našim sugrađanima jer je sa svojom ponudom u Zadru prisutna već gotovo 30 godina. Ono što je sad aktualno jesu upravo ti popusti na cijeli asortiman koji uključuje žensku i mušku odjeću, obuću i ostali „asesoar“ poput kapa, torbi i slično.

Dakako, u ovo se doba godine ipak najviše traži zimski asortiman, odnosno jakne, kaputi džemperi… Stoga valja iskoristiti ovo vrijeme popusta i odabrati sebi, ali i nekom drugom, omiljeni odjevni artikl po pristupačnom cijenama.

Osim ponude odjevnih predmeta za žene koje, pak, složit ćemo se, vole sniženja, od glave do pete u „Graciji“ se može odjenuti i moderni muškarac jer nude sve – od jakni, hlača, košulja, cipela, džempera na kopčanje, polupatent i cijeli patent, kapa, za dnevni „look“, ali i za neke druge prigode.

Boutique „Gracia“ prodaje i ekskluzivan brend jakni „Northland“, ali i „Fynch & Hatton“ tako da je siječanj pravo vrijeme da i vi postanete vlasnikom artikla ovih brendova.

Nakon dobre kupovine, treba se malo i zasladiti, a tu je i Zadranima omiljeni Coffee & Cake. Njihova zimska ponuda „pršti“ ukusnim tortama od oraha, badema, jabuke, čokolade, tamne čokolade i malina. Svi slatkoljupci neće moći odoljeti toj ponudi, ali i još brojnim zanimljivostima iz zimske ponude „Coffee & Cake-a“.

Osim kave, kolača, macha čajeva i macha latte te toplih čokolada, možete odabrati i slatke vafle sa zimskim voćem, cimetom, kikiriki maslacem i javorovim sirupom kao i američke palačinke s raznim voćem, cimetom i javorovim sirupom. Za one koji ipak vole nešto slano, tu su i slani vafli s avokadom, poširanim jajem i dimljenim lososom.

Bogat je i jelovnik s ponudom doručaka. Dakle, tu su jaja na sve načine, zatim acai bowls s mangom i bananama, acai prahom, granolom, kokosovim čipsom i javorovim sirupom.

Nisu zaboravljene ni veganske opcije doručka uz chia pudinge, „pb&j“, slatki tost i humus.

Ono što je bitno naglasiti, a s čim se naročito ponose u „Coffee & Cake-u“, je da su sve namirnice koje se koriste i kod izrade torti kao i doručaka, domaći proizvodi s lokalnih OPG-ova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...