FOTO Zbog snažnog vjetra i nevremena, u posljednja 24 sata zabilježeno 257 intervencija vatrogasaca

Uslijed snažnog vjetra i obilnih padalina koji su zabilježeni na području cijele RH posljednjih dana, povećan je broj vatrogasnih intervencija.

Prema podacima Državnog vatrogasnog operativnog centra 193, u posljednja je 24 sata zabilježeno 257 tehničkih intervencija koje su se prevenstveno odnosile na uklanjanje stabala s prometnica i ispumpavanje vode.

Najviše je intervencija zabilježeno na području Varaždinske županije, čak 68, a ukupno je na intervencijama sanacije nevremena angažirano 770 vatrogasaca sa 284 vozila.

Prema informacijama županijskih vatrogasnih zapovjednika, situacija na terenu je pod kontrolom, a vatrogasci nastavljaju sa sanacijom do potpune stabilizacije situacije.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...