Grupa Kanela večeras zatvara Advent u Zadru

Advent u Zadru završava danas, u subotu 7. siječnja uz veliku zabavu i nastup grupe Kanela! Ovaj zadarski bend imat će zasigurno najraznolikiji i najduži koncert od svih koji su nastupili na ovogodišnjem Adventu. O tome svjedoči i njihov repertoar, na kojemu će se naći Doris Dragović, Petar Grašo, Dalmatino, Stijene, Parni valjak, Boa, Michael Jackson, Donna Summer, Bruno Mars, Queen, Kiss, Police, Deep purple, ZZ Top… Nema koga u Zadru koga ne bi dotaknuo barem neki od ovih izvođača.

– Mi zapravo moramo skratiti naš repertoar, jer često sviramo po pirevima i po pet-šest sati, tako da računamo kako ćemo ovdje svirati oko tri sata. Naravno, o tome što ćemo točno i do kada svirati, odlučuje publika jer se uvijek prilagođavamo reakciji onih koji su na koncertu, najavljuje bubnjar grupe Zvonimir Đimoti.

Uz njega ostatak benda činu uigrana postava: Luka Brala i Patricija Žunić (vokali), Ive Fuzul (klavijature), Vladimir Gundić (gitara) i Dario Rudić (bas gitara). Kao svoju glavnu kvalitetu, uz 20-godišnje iskustvo, ističu mashupe i mikseve u kojima spajaju naizgled nespojivo.

Početak koncerta zakazan je u subotu u 21 sat. Dođite i u velikom stilu ispratite ovogodišnji Advent u Zadru!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...