Guska pobjegla od blagdana pa završila u azilu

Neobična objava zagrebačkog Azila Dumovec privukla je pažnju jer se radi o domaćoj životinji koja se očito izgubila. Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba na Facebooku je objavilo da je u jedno dvorište dolutala guska i sad joj traže vlasnika.

– Za blagdane se osjećala neželjeno. Možda je i bolje tako, napisali su u objavi. Dodaju da je guska dolutala iz nepoznatog smjera pa se nadaju da će se javiti vlasnik.

– Ova je guska prije desetak dana dolutala do jedne kuće na Kozari putovima. Tamošnji stanari nisu znali odakle je došla pa su je zadržali u dvorištu očekujući da će je netko potražiti. To se nije dogodilo pa su nas danas nazvali da je preuzmemo. Ako je vaša, javite nam se, poručili su. Naravno, ideja da je guska pobjegla upravo oko Božića upravo zato da možda ne završi u pećnici, zabavila je pratitelje azila.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...