HAK: Uočen pas na A1, a na Jadranskoj magistrali jak vjetar otežava promet

Kolnici su mjestimice mokri, a magla smanjuje vidljivost ponegdje u unutrašnjosti, zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, izvijestio je jutros HAK.

Uočena je životinja, pas, na autocesti A1 između čvora Donja Zdenčina i naplatne postaje Demerje. Vozi se uz ograničenje brzine od 80 km na sat.

Za sav promet su zatvorene: zbog vode na kolniku ŽC3253 Košutarica-Mlaka, LC67209 Draževitići-Veliki Prolog, LC67203 Kotezi-Dusina i LC50118 Floričići-Jakomići; zbog zimskih uvjeta državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan; a za teretna vozila državna cesta DC232 Sisak-Jasenovac od ustave Trebež do mosta na rijeci Trebež.

Na graničnom prijelazu sa Srbijom na Bajakovu (Batrovci) teretna vozila čekaju dva sata na izlazu, a na GP Tovarnik (Šid) teretna vozila čekaju 2 sata na ulazu i 5 sati na izlazu, javlja Hrvatski autoklub (HAK). U pomorskom prometu nema poteškoća.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...