Je li vrijeme za prekid negativnog niza, Jusup: “Moramo biti na najvišoj razini kako bi upisali pobjedu protiv Mornara”

U dvoboju 15. kola AdmiralBet ABA lige košarkaši Zadra u nedjelju u dvorani Krešimira Ćosića dočekuju Mornar iz Bara. Utakmica je to koja je podjednako važna i jednoj i drugoj ekipi. Zadranima da se nakon tri uzastopna poraza u ovom natjecanju ponovno vrate na pobjedničke staze i upišu prvo slavlje u 2023. godini, dok bi Baranima bodovi dobro došli da se maknu s neugodnog pretposljednjeg mjesta na ljestvici na kojem se nalaze u ovom trenutku.

Podsjetimo, prvi susret odigran u Baru otišao je na stranu Mornara, a da će im na tome uzvratiti pred svojim navijačima nada se razigravač Zadra, Sani Čampara.

– Mornar je jako kvalitetna ekipa i ja se samo nadam da ćemo svi biti spremni i zdravi da se vratimo na pobjednički kolosijek. Dobili su nas u prvoj utakmici što nam je samo motiv više da im uzvratimo. Stvarno se nadam kako ćemo uspjeti doći do pobjede, kaže Čampara.

Mornar će za razliku od prve utakmice u Zadru na rasporlaganju imati čak trojicu novih igrača. Riječ je o Radovanu Đokoviću koji je posljednjih pet sezona igrao u Borcu iz Čačka, Gregoru Glasu koji je u Bar pristigao nakon dvije sezone provedene u beogradskom Partizanu, dok im je posljednja strana akvizicija Amerikanac Christian Jones, krilni centar kojemu je ovo šesta sezona u Europi.

– Uz iskusnog trenera koji se zna ponašati u ovakvim situacijama sigurno je kako u Zadar ne dolaze s bijelom zastavom, kaže Danijel Jusup, trener Zadra, i dodaje:

– Očekuje nas jedna teška utakmica u kojoj se moramo se skupiti i biti na najvišoj razini kako bi upisali pobjedu. U posljednje vrijeme imamo neke zdravstvene probleme s virozama, dok je Leon Šantelj na utakmici u Podgorici zaradio lakat u glavu i potres mozga. Nismo ga koristili na tom susretu, a nisam siguran da će igrati i na ovom sutra. Podrška navijača ovog nam je puta od iznimnog značaja i zato ih pozivam da nas dođu podržati u što većem broju, zaključio je Jusup.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 17;30 sati uz prijenos na Arenasport televiziji. Svoje ulaznice možete već osigurati putem sustava Entrio.hr, dok će se na blagajnama Višnjika prodavati na sam dan utakmice od 10 sati do kraja prvog poluvremena.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...