Kaos na autocesti A3: U nekoliko sati 9 nesreća, 11 ozlijeđenih, jedna osoba poginula

Policija je jutros objavila priopćenje o seriji prometnih nesreća koja su se jučer kasno popodne dogodile na autocesti A3 kod Nove Gradiške.

Policija je tako objavila da se dogodilo ukupno devet prometnih nesreća u kojima je sudjelovalo više vozila. U nesrećama je smrtno stradala jedna osoba, 51-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Prema trenutnim saznanjima i nakon završenog očevida na mjestu događaja, u spomenutim prometnim nesrećama 11 osoba je ozlijeđeno, te zbrinuto u bolnici u Novoj Gradiški, stoji u priopćenju.

– Dovezeno je 11 ozlijeđenih, a kod troje su dijagnosticirane teške ozlijede. Jedna osoba ima otvorene lomove ekstremiteta što je zahtijevalo hitan operacijski zahvat. Nitko nije životno ugrožen, rekao je doktor Josip Kolodziej, ravnatelj Opće bolnice Nova Gradiška, dodavši kako je jedna teško ozlijeđena osoba prevezena u slavonskobrodsku bolnicu.

Među ozlijeđenima i djeca: “Svi su u šoku”

Kaže kako su ozlijeđeni različitih životnih dobi – od djece do starijih osoba.

– Djeca su stara oko desetak godina. Svi su u šoku što je normalno s obzirom na tešku prometnu nesreću s ogromnim brojem sudionika, normalno je da su svi u šoku, posebno djeca, rekao je  Kolodziej.

Index je sinoć neslužbeno ddoznao da se niz sudara dogodio na dionici dugoj oko 200 metara. Po svemu sudeći, nesreći je kumovala magla koja se relativno brzo spustila na tom području. Kako je neslužbeno doznao Jutarnji, u nesreći je sudjelovalo 10 osobnih automobila, tri teretna vozila i jedan autobus. Policija će nastaviti s kriminalističkim istraživanjem, utvrđivanjem činjenica i okolnosti nastanka prometnih nesreća, a po završetku će uslijediti priopćenje za javnost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...