Karlo Žganec uoči utakmice protiv Dinama: “Dobra su ekipa, morat ćemo dati svoj maksimum za pobjedu”

Nakon utakmice protiv Borca u petak u regionalnoj ligi, a zatim samo dva kasnije i protiv Cedevite Junior u domaćem prvenstvu, košarkaši Zadra već sutra ponovno izlaze na parket. Ovog puta pred njima je ogled 18. kola HT Premijer lige u kojem će pred svojim gledateljima ugostiti zagrebački Dinamo. Protivnik je to vrijedan svakog respekta što su Zadrani dobro osjetili na svojoj koži prelomivši prvi međusobni dvoboj u Zagrebu tek u njegovu samom finišu.

– Moramo biti koncentrirani i sabrani da od samog početka usmjerimo utakmicu u pravcu koji nama odgovara. Utakmica u Zagrebu je bila izuzetno kvalitetna s obje strane i oni kad su rasporloženi u šutu za tri poena i kada su motivirani mogu svakoj ekipi napraviti problem, kaže Jusup.

– Ispred nas je još jedna u nizu utakmica u kratkom vremenakom periodu. Igramo protiv iskusne momčadi Dinama koja nije za podcijeniti. Imali smo protiv njih velikih problema u Zagrebu. Imaju nekoliko pojedinaca koji su igrali na nivou puno većem negoli je to Prvenstvo Hrvatske i zato ćemo se morati dobro spremiti za njih da ne bi ušli u nekakve probleme,rekao je u najavi susreta centar Zadra, Karlo Žganec.

Dvoboj Zadra i Dinamo Zagreba igra se u srijedu, 1. veljače u dvorani Krešimira Ćosića s početkom u 18 sati. Ulaznice su već u prodaji putem sustava Entrio.hr, a na dan utakmice mogu se kupiti i na blagajni Višnjika od 10 sati do kraja prvog poluvremena.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...