Ljubav je u Zadru! Valentinovo nikad nije bilo romantičnije uz pomno osmišljene ljubavne ponude Falkensteiner hotela

Ljubav se najljepše slavi uz divnu glazbu i zamamne delicije s vašom najposebnijom osobom na svijetu!

Slatki spoj toplog mediteranskog pop zvuka i snažnog vokala koji oduševljava svojim repertoarom romantičnog senzibiliteta, koncert klape Cambi uz gala večeru u subotu 11. veljače u Ventus dvorani Fortis Cluba u Falkensteiner resortu Punta Skala najljepši je valentinovski dar za voljenu osobu!

A za one koje žele provesti ljubavni vikend na najromantičnijem mjestu na Jadranu tu je Moonlight Valentinovo ponuda u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera. U vašoj sobi, ljubavnom gnijezdu, dočekat će vas romantični ugođaj, ručno rađene čokoladne praline i pjenušac.

Probudite ljubavni plamen u Aquapura Spa centar koji se prostire na čak 6.000 četvornih metara i kao stvoren je za nezaboravne trenutke opuštanja udvoje. Šest bazena, Svijet sauna s jedinstvenom, panoramskom saunom iz koje puca pogled na zadarski arhipelag, hamam i brojni tretmani sa smiljem, lavandom, ružmarinom, i morskom soli, Black Spa intimna zona uz svijeće, relax zona s romantičnim ljuljačkama za parove i kutak za zajedničko ispijanje mirisnog i toplog čaja – uživat ćete!

A kao točka na i – zaokružite doživljaj gala večerom i koncertom klape Cambi!

Nova dimenzija senzualnosti

Romantični trenutci u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera nisu rezervirani samo za Dan zaljubljenih. Od 10. veljače do 31. ožujka subotom navečer, od 20 do 24 sata, u Aquapura Spa centru Moonlight spa iskustvo otvoreno je za sve, ne trebate biti gosti hotela za ovu noćnu spa senzaciju kao stvorenu za senzualne trenutke udvoje!

Ljubav je u Zadru

Sfinga koja ispunjava (ljubavne) želje, zalazak sunca koji obara s nogu, impresivna srednjovjekovna gradska jezgra, morske orgulje, prirodne ljepote i neponovljiv dalmatinski šarm – Zadar je definitivno hot spot za romantična iskustva!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...