Miješanje karata u KK Zadar, što može Martinović, a Rubeša nije mogao?

Na mjestu predsjednika Nadzornog odbora KK Zadar došlo je do promjene. Antu Rubešu zamijenio je, kako je sam sebe predstavio, apolitični Dino Martinović. Klub nema puno vremena, jer potrebni su sponzori, u tom pogledu apolitičnost Martinovića bi mogla biti vjetar u leđa KK Zadru koji je vrlo teškoj financijskoj situaciji.

Mnogo je izazova ispred novog predsjednika Nadzornog odbora. U klupskom priopćenju stoji da je KK Zadar trenutno nesolventan. Klub nije u mogućnosti plaćati dospjele obveze u rokovima njihovih dospijeća, na sve se nadovezala blokada gradskog proračuna, tako da do daljnjeg KK Zadar neće dobiti financijske uplate. Dino Martinović nema puno vremena, ali vjerujemo da ima pripremljen plan za spas KK Zadar, ali u svakom slučaju novom predsjedniku NO treba dati podršku!

Ostalo je i nekoliko upitnika. Je li Ante Rubeša ostaje i dalje član NO ili u potpunosti odlazi, kao što je i najavio 22. prosinca 2022. godine na Aktualnom satu Gradskog vijeća, na kojem je podnio ostavku na mjesto predsjednika, ali i člana NO KK Zadar. U slučaju da Rubeša ostaje potreban je još jedan član, jer Nadzorni odbor ne može imati neparan broj članova. Ako ipak odlazi, NO može funkcionirati, ali će u dogledno vrijeme biti potrebna dva nova člana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...