Na Višnjiku počelo srednjoškolsko košarkaško prvenstvo

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, u pomoćnoj dvorani 3, u ponedjeljak, 16. siječnja 2023. počelo je natjecanje u srednjoškolskom košarkaškom županijskom prvenstvu. Organizator natjecanja je Županijski savez školskoga sporta, a pokrovitelj je Zadarska županija.

Neposredno prije prve utakmice između Pomorske škole i Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole održana je mala svečanost otvaranja natjecanja koje je utemeljeno prije nekoliko godina, a u prethodne dvije nije održavano zbog posljedica pandemije koronavirusom.

U ime Zadarske županije Ivan Šimunić, pročelnik Upravnoga odjela za obrazovanje, kulturu i šport pozdravio je sve sudionike i poželio im puno dobrih utakmica i uspjeha, te simboličnim podbacivanjem lopte naznačio početak natjecanja.

Natjecanje će se u 2023. održati najprije u formatu dviju skupina u kojima je po šest momčadi, poslije čega će biti odigrane polufinalne utakmice (6. veljače), te utakmice za treće mjesto i za naslov prvaka (9. veljače) Zadarske županije. Sve utakmice bit će odigrane u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...