Odbojkaši Zadra domaćini Riboli, Masnić: “Očekuje nas grčevita borba za ostanak!”

Odbojkaši Zadra sutra s početkom u 17 sati, u dvorani 4 ŠC Višnjik otvaraju drugi dio sezone utakmicom 12. kola Superlige PH, protivnik igračima trenera Marina Masnića je drugoplasirana “Ribola” Kaštela. Zadrani se na ljestvici nalaze na pretposljednjem jedanaestom mjestu s omjerom 1-10, zadnja je “Marsonia” Slavonski Brod koja je još uvijek bez pobjede, dok je vodeća “Mursa” Osijek sa svih 11 pobjeda.

Zadarski stručnjak Marin Masnić (40), koji već devetnaest godina vodi odbojkaše Zadra smatra kako su gosti favoriti, te da će nastavak sezone biti grčevita borba za ostanak njegove momčadi:

Ribola je apsolutni favorit u sutrašnjoj utakmici, dva tjedna priprema su iza nas, nije nešto previše, ali smatram da će biti dovoljno za nastavak prvenstva. Odradili smo pet utakmica juniorskog PH, a baš su nam juniori okosnica momčadi, uz naša tri seniora. Nismo još u optimalnoj formi, ali ovakve utakmice će nam poslužiti kako bi se digli. U nastavku sezone nas očekuje teška i grčevita borba za ostanak,  jer je Marsonia dovela šest novih igrača, tako da ćemo trebati sigurno pobijediti dvije do tri utakmice, ako ne mislimo završiti kao posljednji na ljestvici. Roster nam je ostao isti, nadam se da ćemo nastaviti s dobrim i kvalitetnim treninzima, te da ćemo izboriti ostanak, kazao je Masnić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...