Općina Jasenice dobila preko 75 tisuća eura za projekt očuvanja maritimne baštine

Dodijeljena je potpora projektu “Očuvanje maritimne baštine u Općini Jasenice”, akronim “U zagrljaju mora” nositelja Općina Jasenice u partnerstvu s Turističkom zajednicom Općine Jasenice.

Ukupno dodijeljeni iznos sredstava je 75.437,27 €, a ista su namijenjena provedbi aktivnosti opremanja dječjeg igrališta s maritimnom tematikom te organizacije manifestacija i edukacije u cilju vrednovanja i očuvanja maritimne baštine te valorizacije tradicionalnih specijaliteta od ribljih proizvoda, izvijestili su iz LAGUR-a Tri mora.

– Provedba projekta započela je u 2022. godini te se veselimo i daljnoj provedbi! Čestitamo našim korisnicima te želimo uspješan dovršetak projektnih aktivnosti!, objavili su.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...