Pero Zrilić poručio: “Istina je što govori Pupić Bakrač, ti njihovi što ih štite su pičke udbaške!”

Bivši igrač i legenda NK Zadar, 61-godišnji Pero Zrilić prokomentirao je kaznenu prijavu koju je podnio županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač, zbog po njemu nezakonite dodjele sredstava HNK Zadar, na način da su sredstva namijenjena ŠC Višnjik dodijeljena Klubu, a potom cesijom prebačena Višnjiku. Pupić Bakrač je u kaznenoj prijavi, po kojoj sada postupa policija, naveo da je HNK Zadar dobio “nepripadajuća sredstva” u iznosu od 703.486 kuna. Pero Zrilić je oštro kritizirao HNK Zadar, te dodao kako vjeruje da je istina ono što kaže Pupić Bakrač.

Neću ulaziti konkretno, ali vjerujem da je to istina, jer znam da je Iva Bokanović tu zato što je samo nečija produžena ruka! Čudim se Ivi, jer je završila fakultet i školovana je, ali nema nikakav kapital, na pogrešnom je mjestu i ne može voditi HNK Zadar. Ne znam na osnovu čega je ona predsjednica HNK Zadar, zar zbog toga što je završila fakultet? Žene u zapadnim zemljama vode klubove, ali to su financijski moćne žene, a što Iva Bokanović ima? Završila je fakultet i sluša nečija naređenja, najbolje joj je da se makne i da se ostavi ćorava posla. Neću ulaziti u detalje, ali vjerojatno s njom netko upravlja, s obzirom što se radilo od osnutka države Hrvatske pa nadalje, vjerujem da je istina ono što kaže Marko Pupić Bakrač, i da im je Klub idealan za pranje novca, pljačke i malverzacije. 95 posto znam čija naređenja Iva sluša, ne plašim se nikoga, ali to se teško može dokazati, ne želim neke procese i pizdarije! Ja da se njih bojim?! Ne bojim se ja ni njih, a ni njihovih kriminalaca, ne po Zadru, nego po Europi. Ti njihovi što ih štite nisu čak ni kriminalci, nego pičke udbaške,  kaže Pero Zrilić, i žestoko nastavlja:

– Policija će sigurno naći, to će naći ovi normalni policajci, ali znam prije kad se nešto našlo, i kad je došlo do gazda policijskih, to je završavalo u kanti za smeće, bar je tako prije bilo. Dva potencijalna investitora? Iva Bokanović ima vjerojatno te sponzore samo na papiru, to su samo ovi “pričam ti priču”. Zadar je grad pun laži, ima njih koji pričaju o milijunima i milijardama, a nemaju u džepu 10 eura, čini mi se da Iva Bokanović ima upravo takve sponzore. To su ti zadarski lažljivci i foliranti koji pričaju neke priče o firmama, profitu i dobitku, na kraju kad si s takvima u društvu, ti moraš platiti piće! Nije mi teško kad sam s nekom sirotinjom, ali kad mi dođu ti foliranti, takvi mi se gade! Nadam se da će ljudi u Klubu progledati, ne mislim pritom na Ivu Bokanović, jer znam da je ona samo produžena ruka, jednostavno se nadam da će se HNK Zadar osloboditi udbaških okova, i da će se vratiti za nekoliko godina tamo gdje mu je i mjesto, u Prvu HNL. Pazi, UDBA je jako moćna organizacija, jača nego što je bila 91.-e ili 92.-e godine, pa oni danas javno kažu da samo UDBA u ovoj državi živi vječno, govori Zrilić bez dlake na jeziku, i za kraj poručuje:

Što se tiče plaća igrača HNK Zadra, ako imaju nekih pet, šest tisuća kuna, to je normalno, jer toliko danas ima i radnik u nekoj firmi. Još nešto, ne može se dozvoliti da jedan Begonja ode u Hrvatski vitez Posedarje i da tamo bude glavni igrač, a u pitanju je 200 do 300 eura, to je tom momku puno, a oni se tu busaju u prsa o nekim sponzorima. Znaš što, čim se pojave neki dobar igrač, oni to odmah prodaju, to su neki sitničari i kokošari! Ma tko će znati tko uzima tu lovu, imaš ti tamo tih kokošara, pa u HNK Zadru imate ljude koji nemaju pojma što je nogomet, a predstavljaju se kao neki menađeri.  Ako je uprava Kluba zdrava i normalna i da ona dovodi igrače, to je u redu, ali igrače dovode menađeri, ti mesari, ti neki privatnici koji nemaju pojma o nogometu, razumiješ? Oni ne znaju što je golman, što je half, što je centarfor! Oni su se tu naguzili i stoje tu godinama, i oni su pametni. Ja kad dođem u Klub to će biti čistka, ali teško je to počistiti, još od Jugoslavije, već 50 godina su oni u NK Zadru! Bit će čistka, u ložu na Stanove će dolaziti samo oni koji to zaslužuju, a ne ti mudrijaši! Ne idem više u ložu, dođem i platim kartu i pogledam utakmicu, jer kad vidim u loži neke gadi mi se, bolje da nisam tamo dok su u njoj neki smradovi, jer se bojim da ću doći u situaciju, i da ću ih pobacati s balkona u igralište! Sramota što su napravili od Kluba, ogorčeno je kazao Pero Zrilić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...