Cestitka_Uskrs

Polaznici Dječjeg vrtića Radost sudjelovali su u stvaranju kalendara tvrtke Čistoća

Polaznici Dječjeg vrtića Radost svojim su kreativnim crtežima obogatili ovogodišnji kalendar tvrtke Čistoća d.o.o. Radovi su nastali na temu očuvanja prirode i okoliša, a inspiracije nije manjkalo. Djeca su, znajući da će njihovi radovi biti na kalendaru, uložila maksimalan trud koji je rezultirao zabavnim, šarenim, ali i poučnim crtežima.

Suradnja Dječjeg vrtića Radost i tvrtke Čistoća d.o.o. traje već nekoliko godina i odvija se putem raznih aktivnosti u kojima djeca vrlo rado sudjeluju. Tu je suradnju uvelike omogućila ravnateljica vrtića Larisa Pavlović-Petani koja iz godine u godinu potiče svoje zaposlenice te njihove vrtićarce da se aktiviraju te ujedno i obrazuju o važnim temama vezano za zbrinjavanje otpada i očuvanje okoliša. Za ovaj su projekt stvaranja šarenog i maštovitog kalendara također zaslužne i tete Ivana Tičić i Larisa Stanin, voditeljice skupine Mendulica.

U izradi ovog inspirativnog kalendara sudjelovali su: Maša, Lara, Lucija, David, Noel, Toni, Noa, Ivano, Marko, Adriano, Fabio i Matej koji su u doba nastajanja crteža imali „samo“ 6 godina. Unatoč godinama, iz njihovih crteža te izjava kojima su oni popraćeni, jasno je da mi odrasli od njih možemo mnogo naučiti.

Crteži na temu očuvanja prirode upareni su s duhovitim dječjim citatima pronađenima na internetu te zajedno čine kalendar koji bi svatko od nas poželio na svome zidu.

Čistoća je ovaj kalendar podijelila svojim suradnicima i partnerima, a mi ga prenosimo u cijelosti kako biste mogli uživati u njemu te se njime inspirirati.

– Idemo kroz novu 2023. veselo i motivirano, poručuju iz zadarske Čistoće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...