Policajci u Murvici zaustavili BMW, kod pijanog vozača pronađeno i 30,18 grama marihuane

U utorak, 03. siječnja u 22.15 sati u Zadru u Ulici kralja Dmitra Zvonimira policijski službenici Policijske postaje Zadar su tijekom kontrole prometa zaustavili  automobil Fiat zadarskih registarskih oznaka s kojim je pod utjecajem alkohola od 0,62 g/kg i za vrijeme izrečene mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije, upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin.

Vozač je isključen iz prometa te smješten u službene prostorije do otrježnjenja. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, vozač je jučer uz Optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Nadalje, kako su izvijestili, policijski službenici su i u srijedu. 04. siječnja u 00.50 sati na državnoj cesti DC-08 u Murvici zaustavili automobil BMW zadarskih registarskih oznaka, s kojim je pod utjecajem alkohola od 1,17 promila upravljao 36-godišnji hrvatski državljanin.

Daljnjim postupanjem, kod vozača je pronađeno i oduzeto oko 30,18 grama marihuane. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o suzbijanju zlouporaba droga, vozač je uz Optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...