POSLJEDNJA VEČERNJA Pervanova Večernja škola na Višnjiku 16. ožujka!

Najpopularniji humoristični serijal svih vremena – Večernja škola – nakon 15 godina ponovno je okupila svoje junake i kreće na turneju širom Hrvatske nazvanu Posljednja Večernja!

Predstava u Zadru, u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, najavljena je za 16. ožujka 2023., a kad organizator najavi prodaju ulaznica za zadarsku izvedbu Posljednje Večernje, javnost će biti pravodobno informirana.

Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ponovno će sjesti u školske klupe, a Pervan je već najavio da je ova turneja oproštajna i da nema namjeru nastavljati s novim izdanjima legendarne Večernje škole.

Ulaznice za „Posljednju Večernju“ u Zadru  upravo su puštene u prodaju u sustavu Eventim.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...