Rimac će uskoro tražiti dokumente BiH: “Sad će reći da se pripremam za bijeg”

Mate Rimac objavio je Facebooku screenshot dopisivanja s jednim svojim suradnikom, u kojem ga ovaj obavještava da mora izvaditi bosanskohercegovačke dokumente kako bi kupio zemlju u Bosni i Hercegovini, prenosi Index.

– Stari, trebao bi izvaditi BiH osobnu, jer kao stranac ne možeš kupiti zemlju u BiH. Možeš jedino preko firme, ali lakše ti je da izvadiš osobnu i kupiš kao domaći državljanin. Hoćeš da ja vidim što trebaš za osobnu, napisao mu je nepoznati pošiljatelj.

– A pas mater… Baš nisam nikad htio te bosanske dokumente. Ok onda, kad dođem drugi put. Sad će reć ‘Evo ga, priprema se za bijeg’, odgovorio je Rimac.

– Nisam znao da sam stranac u svom rodnom gradu. ‘Evo ga, brzo će i on k’o Mamić’, napisao je Rimac na Facebooku.

U Livnu osnovao turističku firmu

Inače, Rimac je u Livnu osnovao tvrtku Continental Adventure koja se bavi “outdoor” turizmom i marketinškim uslugama. Tvrtka organizira jednodnevne i višednevne izlete, a trenutačno gradi prvi glamping resort na tom području.

Taj će resort, uz smještaj i brojne aktivnosti na otvorenom, gostima nuditi fotosafari s divljim konjima, kao i izlete na Dinaru. Ranije je u Livnu Mate Rimac pokrenuo i tehnološki park Linnovate, u kojemu je nastao niz manjih tvrtki.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...