Tankerska plovidba kreće u preuzimanje Turisthotela

Kako se navodi u obavijesti, predmet ponude za preuzimanje ce biti sve dionice Ciljnog društva na ime, serije A, pojedinačnog nominalnog iznosa od 580,00 kuna (76,98 eura).

Nakon što je u studenom lani preuzela najveći pojedinačni udio od 24,5 posto temeljnog kapitala u zadarskoj turističkoj kompaniji, Tankerska plovidba sada kreće u preuzimanje Turisthotela, piše Poslovni dnevnik.

U srijedu popodne na Zagrebačku burzu dostavili su obavijest o nastanku obveze objave ponude za preuzimanje Turisthotela, sklapanjem ugovora o prijenosu dionica s pet dioničara Turisthotela 18. siječnja.

Tankerska plovidba je time stekla još 14,61 posto temeljnog kapitala društva, te je zajedno s dionicama koje je već držala, dosegnula ukupno 39,34 posto temeljnog kapitala kompanije. Kako se navodi u obavijesti, predmet ponude za preuzimanje ce biti sve dionice Ciljnog društva na ime, serije A, pojedinačnog nominalnog iznosa od 580,00 kuna (76,98 eura).

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...