Toše Proeski danas bi proslavio 42. rođendan

Na današnji dan prijatelji i mnogi obožavatelji, diljem regije i šire, prisjećaju se svog omiljenog i nikad prežaljenog pjevača, makedonskog slavuja Toše Proeskog.

Da je ovdje, Toše bi danas proslavio svoj 42. rođendan, no nažalost prerano nas je napustio sa svega dvadeset i šest godina, ali iza sebe je ostavio iznimno bogatu riznicu kako glazbenih, tako i humanih djela čiji neizbrisiv trag živi u svima koji su ga poznavali, ali i onima koji ga nisu imali privilegiju upoznati osobno. Veliko srce i humanost, samo je mali dio onoga što je Toše imao i nesebično dijelio za života na Zemlji uz skromnost koja se danas rijetko viđa, ističući uvijek ljubav kao jedino što bi trebalo pokretati ljude.

“Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome”, Tošine su riječi koje i dan danas odzvanjaju u srcima mnogih, i iako je za njegove obožavatelje vrijeme stalo prije šesnaest godina, Toše Proeski ne prestaje živjeti kroz svoje pjesme i djela.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...