Trener BK Ares Zadar, Marketin: “Kupit ćemo ring kojem je cijena 10 tisuća eura!”

Trener Boksačkog kluba Ares iz Zadra, 35-godišnji Nikola Marketin, najavio je novu sezonu, u kojoj se nada da će biti isto tako uspješna kao i lanjska. Pohvalio se da Klub ima u planu kupiti novi ring, otkrio je i koja mu je cijena:

– U planu nam je sudjelovanje na juniorskom Prvenstvu Hrvatske u travnju, natjecanje će se održati u Zagrebu, nastupit ćemo s osam naših boksača, ali najviše očekujemo od Ivana Nekića, Nike Dražine i Andrejasa Baričevića. Prije juniorskog, čekaju nas prvenstvena kola Lige, a u planu nam je i organizirati kampove s boksačima iz Ukrajine i Mađarske. Novost je i da ćemo kupiti veliki ring, cijena mu je 10 tisuća eura!

Ring nam je jedino nedostajao u našoj dvorani na Višnjiku, sad ćemo biti u mogućnosti i organizirati revijalne turnire, radi se o povišenom ringu dimenzija 5×5 metara, težine 1.100 kg. Želimo podići boks u Zadru na jednu veću razinu, također, BK Ares će ove godine sudjelovati na svim državnim prvenstvima i kolima Lige, i to u svim uzrastima s ukupno 35 boksača.

U svibnju ćemo voditi petnaestak boksača i boksačica na PH za mlađe kadete i kadete. Poznato mi je da je gradski proračun trenutno obustavljen, inače, posljednji put smo iz proračuna dobili 36 tisuća kuna, ali bilo bi dobro kad bi dobili i malo više! Moram kazati i kako vršimo upis novih članova u naš Klub, i to kroz cijelu godinu, zaključio je Marketin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...