U specijalnoj novogodišnjoj Potjeri Zadranin Sven Marcelić postao lovac, a lovci natjecatelji. Osvojili 380 tisuća kuna i donirali ih za djecu oboljelu od malignih bolesti

Sinoć je na HRT-u emitirano novogodišnje humanitarno izdanje Potjere. Sav osvojeni novčani iznos u sinoćnjoj emisiji bit će doniran udruzi Krijesnica koja skrbi o djeci i roditeljima suočenima s malignim bolestima.

U novogodišnjoj Potjeri natjecatelji su bili lovci Dean Kotiga, Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral i Mladen Vukorepa, a lovac Zadranin Sven Marcelić.  Kotiga je u minuti osvojio 35 tisuća kuna, uzeo je višu ponudu od 115 tisuća kuna i uspio se vratiti na svoje mjesto.

Lovkinja Morana Zibar je odabrala Svenovu višu ponudu te se na mjesto vratila sa 75 tisuća kuna. Krešimir Sučević Međeral pred lovcem je obranio 115 tisuća kuna, dok je Mladen Vukorepa odnio 75 tisuća.

U završnoj potjeri natjecatelji su došli do 20 koraka prednosti, a Sven je imao 17 koraka i nije ih uspio dostići. Zanimljivo je spomenuti da je Sven u svojoj pobjedničkoj Potjeri imao 22 koraka prednosti pred lovcem, što je više nego što su lovci sada imali pred njim. Lovci su, ipak sada bili bolji te su osvojili 380 tisuća kuna i donirali ih udruzi Krijesnica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...