U Turnju se uređuje plaža Morovička, postat će plaža kulture

U Turnju traje treća faza projekta uređenja plaže Morovička.

Uređenje plaže  – 3. faza uključuje kopneni i morski dio te obuhvaća pripremne, zemljane, betonske, armiračke te armiranobetonske radove.

Plaža Morovička, u budućnosti definirana kao plaža kulture sa 3 zvjezdice sa svojim sadržajima bi u potpunosti zadovoljavala potrebe posjetitelja te povećala ekonomski vrijednost svim ugostiteljima koji imaju objekte koji gravitiraju plaži.

Osnovni cilj projekta je pridonijeti jačanju konkurentnosti turizma općine Sv. Filip i Jakov, kroz razvoj turističke infrastrukture i očuvanje turističke resursne osnove te proširiti i unaprijediti turističku ponudu općine Sv. Filip i Jakov, putem uređenja i dodavanja novih sadržaja plaži Morovička.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...